Tällä viikolla alkoi helmikuu, joten totaalinen herkkulakko oli siis ohitse ja olisin voinut syödä vähän herkkuja jonain päivänä. No söinkö? En :) Ei vaan tehnyt yhtään mieli! Joten mitäpä sitä väkisin herkkupäivää pitämään, katsotaan sitten ensi viikolla miltä tuntuu.

Liikunta:

Maanantai: -

Tiistai: -

Keskiviikko: -

Torstai: 40 minuuttia crosstrenerillä + 40 min lihaskuntotreeni levytangolla

Perjantai: 40 min reipasta kävelyä

Lauantai: Rauhallista kävelyä 1h

Sunnuntai: -

Lihaskuntotreenissä käsilihaksia tein aika vähän, enemmän painotin jalkalihaksille treenin. Tai itseasiassa olin jo niin väsynyt kun siirryin käsilihaksiin, niin en jaksanut niitä kovin paljoa enää tehdä... Elikkäs ohjelman jakaminen voisi olla ihan hyvä idea!

Huomas kyllä kuinka huono oikeesti lihaskuntoni on. Vatsalihaksiakin oli ihan työ tehdä 3x12 istumaannousten :O Käsilihakset ovat myös tosi heikot! Jalkalihakset tuntuvat kohtuullisen hyviltä, ei tuntunut treeni ollenkaan pahalta, mutta joo painoakin oli suhteellisen vähän ja oli ne reisilihakset sitten viikonloppuna niin jumissa ja kipeenä että ties tehneensä :D Pitää muistaa ens kerralla venytellä kunnolla!

Lihaskuntotreenissä painona oli käsilihaksilla 10kg  (tanko painaa 10 kiloa, eli en laittanut yhtään lisäpainoja) ja jalkalihaksilla 15 kg.

Viikkopunnitus :

Paino on pudonnut viime viikosta 800 grammaa, puntari näytti 56.4