Kylläpäs on ollut kiireinen viikko. Työjutut on vähän muuttunut ja kiirettä riittää vähäksi aikaa tästä eteenpäinkin. Tämä voi olla kompastuskivi tälle mun projektille, kun ei ole aikaa paneutua niin tähän projektiin ja toinen on se, että miten saa ruokailun ja liikunnan kaiken kiiren keskellä onnistumaan. Mutta toisaalta tämä ei ole mikään lyhyt aikainen projekti vaan elämäntavan muutos, joten täytyy ajatela positiivisesti ja opetella järjestämään liikunta arkipäivään kaiken kiireen keskelläkin. Koska kiirettä tulee olemaan varmasti aina välillä myös jatkossakin. Voi kuitenkin olla, etten ehdi nyt päivittelemään blogiani niin usein. No joka tapauksessa kerran viikossa kirjoittelen ainakin viikkoraportin :)

Syömiset on mennyt ihan hyvin, vaikka mielitekoja onkin ollut enemmän, tällä viikolla herkkulakko onkin päättynyt ihan oikeasti. Kyllä, tällä viikolla olen syönyt yhden laskiais pullan ja kaksi suklaakeksiä. En tiedä johtuuko nuista vai kiireestä/väsymyksestä, että herkkuja on tehnyt nyt enemmän mieli kuin koko herkkulakon aikana yhteensä. Tai en tiedä niinkään herkkuja, mutta jotain hyvää syötävää. Niinhän vähän ajattelinkin, että mulle tulee olemaan ongelma syödä kohtuudella herkkuja, helpompaa on olla syömättä. Silloin kun olet herkkulakossa niin sun ei tartte miettiä, että ottasko yhen tms. Vaan voi olla vaan ottamatta. No kuitenkin siihen olen tyytyväinen, että pysyin kohtuudessa, enkä edes syöyt vieläkään karkkia/suklaata, vaikkakin normaalia ruokaa ehkä edellisiä viikkoja hieman enemmän.

Liikuntaviikko ei oo ihan suunnitelmien mukaan menny. Lihaskuntotreeniä en saanut tehtyä kahteen kertaan ja yhtään pidempää kävelyä/crosstreinausta ei sitten tullut. En tehnyt lihaskuntoreenissä kaikkia suunniteltuja juttuja, mutta joka lihasryhmän kävin kuitenkin läpi. Ensi viikolla pitää skarpata vaikka ois kiirettäkin!

Liikunta:

Maanantai: -

Tiistai: -

Keskiviikko: -

Torstai: n. 30 min reipasta kävelyä

Perjantai: n. 30 min kävelyä

Lauantai: n. 20min kävelyä ja molemmat lihaskunto-osuudet hieman tiivistettynä

Sunnuntai: -

 

Ja lopuksi vielä viikkopunnitus:

Painoa oli 56,2 elikkäs viikon aikana olen hoikentunut 200grammaa.