Helmikuussa jatkan ruokailussa suurinpiirtein samoilla tavoitteilla kuin tammikuussakin. Pyrin syömään terveellistä ruokaa säännöllisesti tarpeeksi usein. En edelleenkään laske kaloreita, mutta vältän turhia kaloreita, runsas kalorisia ruokia jne. ja syön tyyliin vain nälkään, enkä mässäile millään terveelliselläkään ruoalla. Herkkulista ei ole enää ehdottomasti kiellettyjen listalla, vaan sallin itselleni jotain listalta kerran viikossa, jos mieli niitä tekee (kirjoitan syömäni herkut tänne blogiin).

Ruokailuun liittyvät muutokset ovat sujuneet hyvin, enkä usko että niitä on vaikeuksia noudattaa tässäkään kuussa, joten laitan liikuntaan itselle hieman lisää haastetta. Liikunnassa kaikkein hankalinta mulle oli tammikuussa lihaskuntotreenin tekeminen ja tässä kuussa aionkin panostaa siihen paljon enemmän. Lihaskuntotreenin teen painotangolla suunnittelemani ohjelman mukaan. Olin ajatellut tehdä sen kerran viikossa, mutta ohjelmaan menee aika kauan aikaa, joten varmaankin olisi järkevintä jakaa se kahdelle päivälle. Ohjelma saattaa muuttua, mutta aloitan seuraavalla ohjelmalla:


Treeni 1:

Kyykky 3x12

Askelkyykky 3x12

Kulmasoutu 3x12

Maastaveto 3x12

Muutama maastaveto + rinnalleveto

Vatsalihaksia

 

Treeni 2:

Hauiskääntö 3x12

Penkkipunnerrus 3x12

Ojentajapunnerrus 3x12

Pystysoutu 3x12

Pystypunnerrus 3x12

Vatsalihaksia

Aerobista treeniä teen edelleen 3 kertaa viikossa. Pyrin tekemään yhden pidemmän treenin, joko pelkästään aerobisen tai sitten lisään lihaskuntotreenin aerobisen harjoituksen perään.