En ole kirjoitellut tänne syömisiäni, mutta kirjoitanpa mitä tänään on tullut mussuteltua. Nyt on se aika kuukaudesta ja ruokaa tekisi mieli koko ajan, niin jospa tää hillitsis nyt iltasyömistä kun näkis konkreettisesti mitäs sitä on tänään tullut jo syötyä! Ja tän jälkeen jos söis sitten vaan porkkanoita, jos on pakko vielä jotahi.. Vaikkakin se on ihme, että mulla ei tee mieli karkkia tai suklaata ollenkaan, joita yleensä näihin aikoihin olisi mennyt ainakin jo pussillinen.  

Elikkäs... 

Aamupala: Rasvaton viili ja hedelmä/pähkinä mysliä purkin päälle

Välipala: Banaani? Heh, en muista söinkö sen tänään töissä, vaiko eilen :D

Lounas: Perunamuusia, (pieni) makkara, paljon salaattia ja kaksi ruisleipää, päällä hieman margariinia (ei mikään ihanne ateria, mutta sitä oli tarjolla)

Päivällinen: kanasalaattia, jossa vähärasvaista fetajuustoa 2rkl

Iltapala: Rasvaton viili, hedelmä/pähkinä mysliä purkin päälle. Mysliviilejä voisin syödä vaikka kuinka paljon, ne on tällä hetkellä mun herkkua.

Juomana vettä, vettä ja vain vettä.

Siinäpäs ne olikin ja tänään aionkin sitten crosstreinata ainakin puoli tuntia. Jos katsois vaikka salkkarit ja hikoilis samalla :)

Edit 21.30: Ja lupaus pidetty, crossattu 30 minuuttia vauhdikkaasti, enempää ei olis jaksanutkaan! Ja ruokahalutkin katos siinä :)