Tänään on ollut aivan ihana päivä ja nyt olo on pitkästä aikaa rentoutunut :)  Mutta tämä viikko kokonaisuudessaan ei ole ollut paras viikko tässä projektissa, vaikkakaan ei se kuitenkaan ihan överiksi mennyt. Herkkuja tuli syötyä hieman suunniteltua enemmän, mutta totaalista repsahdusta ei tapahtunut. En oikeastaan jaksa kokea ollenkaan huonoa omaatuntoa viime viikosta, koska se olisi tosiaan voinut mennä paljon pahemminkin. Ja jos oisin itselleni liian ankara nyt tässä vaiheessa kun töitä on enemmän kuin kerkeää tehdä ja muutenkin kova paine/stressi niin melko varmasti tämä projekti jäisi kokonaan. Ja sitä en todellakaan tahdo! 

Herkkuja tuli siis syötyä... Ystävänpäivän herkut olenkin jo kirjannut, sen jälkeen viikonloppuna on tullut syötyä muutama pasteija ja vähän suolapähkinöitä. Tavallista ruokaa ja leipää päällisten kera on tullut syötyä paljon paljon enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Siitä olen kuitenkin ylpeä, että en antanut pikku repsahduksille kokonaan periksi ja en sortunut ostamaan karkkia, suklaata, jäätelöä tms. Itseasiassa herkkuja en ole itse ostanut ollenkaan. Paitsi sen subin ystävänpäivänä.

Liikunta

Liikunta kerrat jäi kyllä aika olemattomaksi... hmm.. Helmikuu ei ole kyllä alkanut oikein hyvin tällä saralla. Lihaskunto-osuus tällä viikolla pyöreä 0. 

Maanantai: 50 min reipasta kävelyä

Sunnuntai: 2h kävelyä  

Viikkopunnitus:

Ensimmäisen kerran tulikin sitten plussaa... Mikä ei tosiaankaan ollut mikään yllätys, mutta en ehkä olisi uskonut, että noin paljon. Mutta puntari näytti 56,7, eli plussaa on tullut 0,5kg.

Mutta tämä ei oikeastaan edes kovin paljoa masenna, kun viime viikko meni nyt miten meni. Enemmän masentas jos olisi tehnyt kaikkensa ja sitten tulisi plussaa. Nyt vaan ensi viikolla skarppaan molempien liikunnan ja ruokailun suhteen niin päästään takaisin laskusuuntaan :)